Ziarul electronic al arădenilor

Iohannis: Promisiunea PSD-ALDE că va creşte salariul este falsă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că pachetul de măsuri fiscale anunţat de Guvern nu reprezintă „clamata revoluţie fiscală şi se transformă într-o bulversare fiscală“.

Șeful statului a spus că, acum câteva luni, la învestirea Guvernului, a cerut un lucru simplu – să termine cu această ţopăială fiscală, iar acest lucru nu s-a întâmplat. „Marea revoluţie fiscală aduce unui om încă 3 lei în plus, este caraghios. Promisiunea PSD-ALDE că va creşte salariul este falsă“, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis a solicitat coaliţiei de guvernare să renunţe la politica fiscală promovată, pe motiv că aceasta generează „neîncredere“ şi „incertitudine“.

„Solicit coaliţiei aflate la guvernare, PSD şi ALDE, să dea dovadă de responsabilitate şi să renunţe la acest tip de politică fiscală care generează neîncredere, incertitudine şi nu ajută pe nimeni“, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

El a recomandat prudenţă la nivelul deciziei politice şi guvernamentale.

„Avertizez la modul cel mai serios decidenţii politici să aibă grijă şi să judece clar la rece ca să nu bage România şi pe români într-o aventură fiscală cu final trist“, a adăugat Iohannis.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.