Ziarul electronic al arădenilor

Iohannis: PNL împreună cu USR-PLUS pot pune baza unei colaborări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că în urma rezultatului la alegerile europarlamentare PNL şi USR-PLUS pot pune bazele unei colaborări pentru o alternativă la guvernare, subliniind că PSD a primit un vot de blam.

„Este de remarcat că PNL a obţinut un scor istoric şi îi felicit pentru acest lucru. Europarlamentarele au fost câştigate de PNL. Astfel, PNL este pe cale să devină cel mai important partid politic din România. Salut şi votul pentru alte partide, este remarcabil rezultatul obţinut de Alianţa USR-PLUS care arată că în România se poate construi o alternativă serioasă, credibilă, la actuala majoritate falimentară şi s-a văzut foarte clar că românii cred în aşa ceva şi îşi doresc o astfel de alternativă.

Dacă adunăm voturile, atunci ne dăm seama că PNL împreună cu USR-PLUS pot pune baza unei colaborări care vine ca o alternativă la actuala guvernare eşuată a PSD, iar PSD a primit cea mai aspră sancţiune pentru modul dezastruos în care guvernează şi pentru atacurile permanente la adresa justiţiei“, a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

El a spus că PSD a primit un vot de blam la aceste alegeri.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.