Ziarul electronic al arădenilor

Iohannis: „Nişte penali fac o încercare disperată să discrediteze DNA“

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nişte penali fac o încercare disperată să discrediteze DNA şi pe conducerea acesteia, fiind o încercare jalnică.

Iohannis a mai spus că părerea sa, cunoscută, este că DNA şi conducerea acesteia fac o treabă foarte bună.

„Avem, oare a câta oară, un scandal în spaţiul public“, şi-a început Iohannis, joi seară, declaraţia de presă.

El a spus că, din punctul său de vedere, acest scandal se rezumă la puţine cuvinte: „Nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să dicrediteze DNA şi conducerea Direcţiei“.

„Această încercare este una jalnică şi neconvingătoare, iar opinia mea despre munca DNA o cunoasteți, dar îmi face plăcere să o repet – DNA şi conducerea DNA fac o treabă foarte bună, iar acest atac sau încercare de atac din partea unor penali este de natură să confirme că DNA face o treabă bună“, a declarat Iohannis.

Preşedintele a spus, fiind rugat să definească sensul cuvântului penali, că a explicat de suficiente ori şi nu este cazul să revină de fiecare dată când apare o problemă publică.

„Desigur, m-am implicat în felul în care am înţeles – justiţia se înfăptuieşte în sala de judecată. În această situaţie, nu mă văd chemat să mediez între DNA şi persoane inculpate. În această această speţă, judecătorii îşi vor spune cuvântul“, a explicat el.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.