Ziarul electronic al arădenilor

Iohannis, despre casele sale: „Eu nu am nicio problemă nici în civil, nici în penal“

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că nu are „nicio problemă nici în civil, nici în penal“ în ceea ce priveşte casele sale.

„Nu am avut niciodată un dosar penal în sensul să fiu cercetat penal, nici pentru asta, nici pentru altele“, a adaugat Klaus Iohannis, spunând că această temă a fost creată de PSD în anul 2000, pentru a fi folosită în campanie.

Iohannis a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, despre casele sale, în contextul în care acestea reprezintă un subiect pe care este criticat de candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

„Doamna Dăncilă este prost informată. Eu nu am nicio problemă nici în civil, nici în penal. Nu sunt şase, sunt cinci case, între timp, fiindcă una a fost eliminată. Această problemă a apărut când am apărut eu în politică. În anul 2000 a fost creată de PSD ca să fie folosită în campanie electorală. Vă daţi sema câtă inventivitate la PSD dacă din anul 2000 cu asta au ieşit în fiecare campanie”, a spus Iohannis.

Iohannis a precizat că este „un om cinstit“, şi-a cumpărat casele „într-un mod legal şi cinstit“.

„Nu am avut niciodată un dosar penal în sensul să fiu cercetat penal, nici pentru asta, nici pentru altele“, a afirmat Klaus Iohannis.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.