Ziarul electronic al arădenilor

Ioan Șcheau va prelua președinția organizației municipale a ALDE Arad

Prima conferință de presă din acest an aduce nume noi în ALDE. Este vorba de Ioan Șcheau, un om cu vastă experiență politică și managerială, care va prelua președinția Organizației Municipale, de Vasile Pacșa, un cunoscut  om de afaceri arădean, și de Alexandu Oancea, un tânăr medic.

„Mă bucur că, alături de mine, am oameni de calitate, care doresc să participe activ la dezvoltarea acestui proiect, direcționat  către și pentru cetățenii municipiului și județului Arad“, a declarat Eusebiu Pistru, președintele Organizației Județene ALDE.

Ion Șcheau: „Eu doresc să vorbesc despre obiective. E vorba de înființarea de secții secundare în cartiere, creșterea numărului de membri, organizarea de alegeri libere, democratice, transparente și, poate cel mai important obiectiv, creionarea profilului viitorului candidat la primărie.

Sunt obiective de un optimism realist, care pot și vor fi realizate. Consider că actuala echipă din care fac parte poate fi definită printr-un termen simplu, dar extrem de plin de semnificație – dezvoltare pozitivă“.

Vasile Pacșa a subliniat, în aserțiunea sa, importanța dezvoltării mediului de afaceri, preponderent afacerile cu capital autohton, pentru o dezvoltare sănătoasă a acestui sector, de importanță strategică pentru Arad și pentru România.

Tot despre strategii a discutat și medicul Alexandru Oancea: „Faptul că sunt în ALDE arată încrederea mea în acest mediu politic sănătos, în dorința noastră de a ajuta sistemul medical și de a schimba în bine percepția asupra medicilor și a actului medical“.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă ALDE Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.