Ziarul electronic al arădenilor

Ioan Gligor: „PNL Arad refuză să finanțeze lucrările de reabilitare a drumurilor județene“

Grupul de consilieri județeni PSD se revoltă împotriva unei noi tentative a PNL Arad de a-i umili pe cetățenii din județ prin marginalizarea totală a proiectelor de reabilitare a drumurilor județene.

În acest timp, accidentele rutiere se țin lanț pe aceste căi de acces, care nu sunt altceva decât niște drumuri de pământ, iar conducerea CJA refuză orice inițiativă a opoziției de a bugeta lucrările care ar putea pune capăt acestei probleme atât serioase.

„Rar am văzut mai multă indolență liberală și mă refer la ceea ce s-a întîmplat astăzi în Consiliul Județean când mașina de vot a PNL  a hotărât încă o dată că locuitorii județului Arad nu merită drumuri mai bune.

De 14 ani de când controlează CJA, PDL-PNL se încăpățânează să mențină în stare jalnică drumurile județene. Asta în situația în care Marinel Cionca stă cu burta pe un excedent bugetar de 120 milioane Ron și decide împreună cu «tovarășii de ghișeft» să blocheze aproape 70 milioane lei la rece pentru clientela de partid cea hămesită.

Tocmai acei bani am cerut noi astăzi printr-un amendament să fie alocați pentru reabilitarea drumurilor județene. Să fie foarte clar, acei bani nu sunt a lui Cionca, Bîlcea sau a stăpânului lor Gheorghe Falcă, ci ai comunității arădene, ai oamenilor!

Doar imaginați-vă că acele sume ar fi putut fi direcționate astăzi către proiecte de reabilitare, în vreme ce Marinel și frații joacă constant cartea ipocriziei și decepției publice prin alterarea adevărului. În loc să marșeze pe inițiativele constructive ale opoziției, aceste personaje preferă să perpetueze minciuna uriașă că Guvernul României trebuie să bugeteze lucrările de reabilitare. Eterna atitudine de «pară mălăiață»!

Astăzi, întreaga echipă PNL a depășit o nouă limită a imaginabilului, lăsându-i pe arădeni cu ochii în soare, pradă eternă accidentelor rutiere“, spune consilierul județean PSD Ioan Gligor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.