Ziarul electronic al arădenilor

Ioan Cristina a demisionat din funcția de copreședinte PNL Arad

ioan cristina1Senatorul Ioan Cristina a demisionat din funcția de copreședinte PNL Arad, ca urmare a unei decizii a conducerii centrale a partidului, în vederea finalizării procesului de fuziune dintre vechiul PNL și PDL.

Într-o informare a Biroului de presă a PNL Arad, remisă în cursul zilei de joi, se arată că Gheorghe Falcă va fi președinte unic al organizației județene a liberalilor arădeni, iar Ioan Cristina va fi prim-vicepreședinte.

„Domnul Ioan Cristina şi-a dat demisia din funcţia de copreşedinte al PNL Arad. Începând de astăzi (joi – n.r), PNL Arad va funcţiona cu preşedinte unic, în persoana domnului Gheorghe Falcă. Domnul Ioan Cristina va ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL Arad“, se arată în informarea trimisă de PNL Arad.

Conform unei decizii a conducerii centrale a partidului, toţi candidaţii desemnaţi pentru primării la alegerile locale din 2016 devin preşedinţi unici în organizaţiile în care vor candida.

La Arad, candidatul PNL pentru Primărie la alegerile locale din acest an este Gheorghe Falcă, care se află în această funcție din anul 2004.

„Decizia reprezintă un pas important pentru finalizarea procesului de fuziune a vechiului PNL cu PDL“, au spus liderii PNL.

CITITI SI: Mihai Fifor: „PNL Arad a murit, trăiască PNL Arad!“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.