Ziarul electronic al arădenilor

Investiție în Arad. Complex sportiv și zonă de agrement

fotoUn complex sportiv și o zonă de agrement vor fi amenajate la ieșirea din municipiul Arad spre Iratoș, investiția fiind făcută din fonduri private.

În proiectul de hotărâre privind aprobarea documentațíei de urbanism pentru zona de agrement și complexul sportiv se menționează că acestea vor fi construite pe str. Câmpurilor FN, în extravilanul municipiului Arad, în partea de nord-vest a intravilanului, limitrof drumului judeţean DJ 709C Arad-Iratoşu, partea stângă.

În documentaţia înaintată Consiliului Local Municipal Arad se menționează că se dorește construirea unei zone de agrement şi a unui complex sportiv, în suprafaţă totală de 1.868 mp.

Conform proiectului, zona de agrement va cuprinde un corp de clădire în regim de înăltime P + M, (max. P+1), care va avea vestiare, grup sanitar şi spaţii anexă pentru material sportiv.

De asemenea, vor fi amenajate patru terenuri pentru tenis de masă şi tenis de câmp, din care un teren va fi acoperit cu o prelată demontabilă, tip balon.

În proiect se mai menționează că în aceeaşi zonă va fi ridicată o construcţie care să cuprindă o locuinţă de serviciu pentru administrator şi anexe pentru utilaje necesare întreţinerii.

În zona de agrement vor fi amplasate şi spaţii de cazare, căsuţe de lemn şi un pavilion. Căsuţele de lemn vor fi amplasate în partea de sud a incintei, zonă în care va fi amplasată şi clădirea birourilor cuplate cu locuinţa de serviciu.

Accesul în zonă va fi asigurat de o aleie carosabilă, iar la intrarea în incintă a fost prevăzută o platformă cu 25 de locuri de parcare.

Până în 9 iulie, la Registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Proiectul urmează să fie supus votului într-una din şedinţele Consiliului Local Municipal Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.