Ziarul electronic al arădenilor

Întrevedere între ministrul Muncii și primari sau secretari ai localităților din județul Arad

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Constantin Budăi s-a întâlnit astăzi, la Instituția Prefectului – Județul Arad, cu primari și secretari ai unităților administrativ-teritoriale din județ.

La discuții au participat parlamentarii PSD Arad: Dorel Căprar, Mihai Fifor, Florin Tripa și Adrian Todor – inițiatorii întâlnirii, prefecul județului Arad, Florentina Horgea, subprefectul Vasilică Damian, precum și directori ai unor instituții deconcentrate din sfera de activitate a Ministerului Muncii.

Discuția a avut un format interactiv, primarii sau secretarii localităților fiind invitați să adreseze întrebări ministrului Marius Constantin Budăi. În intervențiile sale, ministrul s-a referit la repartizarea cotelor din impozitul pe venit către primării, dar și la veniturile persoanelor cu dizabilități, salariile personalului din sfera publică ori pensiile de stat și pilonul II, în particular la modul cum aceste capitole sunt prevăzute în bugetul de stat pe anul 2019 ce este în acest moment aprobat de Parlamentul României, dar nepromulgat de președinte.

„Mă bucur să continuăm mijlocirea acestor discuții între oficiali de rang înalt din Guvernul României, astăzi domnul Ministru al Muncii Marius Constantin Budăi și primarii sau secretarii localităților din județul nostru. Mulțumesc domnilor parlamentari pentru toate aceste inițiative de a apropia decidenții de la București de oamenii din teritoriu care aplică sau cărora li se adresează măsurile luate.

Vom fi mereu deschiși față de aceste tipuri de discuții deoarece pentru a urmări și mai bine interesul cetățenilor, colaborarea dintre structurile centrale și cele locale ale administrației trebuie să fie deplină”, a declarat Florentina Horgea, prefectul județului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Prefecturii Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.