Ziarul electronic al arădenilor

Întreruperile de curent din Pecica, reclamate la Protecția Consumatorilor

Primăria Pecica va sesiza Protecția Consumatorilor cu privire la întreruperile de curent care afectează locuitorii avestui oraș.

„După cum pecicanii și locuitorii satelor aparținătoare pot constata aproape zilnic, discuțiile cu reprezentanții Enel Distribuție Banat și sesizările repetate, venite atât din partea cetățenilor, cât și ale administrației locale, nu au avut efectul dorit și localnicii au parte, în continuare, de întreruperi repetate ale curentului electric.

Din acest motiv, Primăria Orașului Pecica a anunțat că dorește să vină în sprijinul locuitorilor orașului și satelor aparținătoare și îi așteaptă pe toți cei care doresc să facă o sesizare la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC)“, se menționează într-un comunicat de presă al Primăriei Pecica.

Primarul orașului Pecica, Petru Antal, cetățenii sunt așteptați de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00, la Secretariatul Primăriei (ultima ușă pe dreapta pe coridorul principal), având asupra lor contractul cu Enel sau ultima factură, iar în cazul în care adresa de pe factură nu corespunde, să aducă și cartea de identitate.

„Angajații Primăriei vor ajuta cetățenii nemulțumiți de serviciile Enel să completeze o sesizare pe pagina de internet a ANPC, pentru ca aceasta să ia măsurile legale care se impun. Locuitorii satelor aparținătoare și pecicanii care au posibilitatea, pot trimite pe e-mail factura scanată sau fotografiată, alături de datele lor, pe adresa de e-mail creată de Primărie în acest scop: reclamatii.enel@pecica.ro. Pecicanii pot face sesizarea în mod direct pe pagina de internet a ANPC: http://reclamatii.anpc.ro/, unde li se va cere să încarce fotografia sau varianta scanată a contractului ori a facturii“, se mai menționează în comunicatul de presă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.