Ziarul electronic al arădenilor

Întrebarea zilei: „Câți angajați politic sunt la Compania de Apă Arad?“

Romulus Remus Guțu, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, s-a declarat nemulțumit de faptul că nu a fost consultat niciodată cu privire la angajările făcute la SC Compania de Apă, unitate aflată în subordinea sa, acuzând că unele persoane au fost angajate pe criterii politice.

În ședința Consiliului Județean de vineri, conducerea Companiei de Apă Arad a fost invitată să dea explicații cu privire la criteriile performanță propuse, subiect care a stârnit comentarii din partea consilierilor.

La un moment dat a intervenit vicepreședinte Romulus Remus Guțu, care a întrebat conducerea Companiei de Apă despre modul în care se fac angajările, considerând că unele se fac pe considerente politice.

„Vreau să știu câți angajați politic aveți la Compania de Apă, unde sunt salarii mari“, a întrebat Guțu, ținta principală a întrebării fiind candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, aflat pe statul de salarii al Companiei.

Din sală i s-a răspuns că Cionca ar câștiga 8.000 lei, lunar, de la Compania de Apă Arad.

Guțu a continuat și a spus că el are în subordine Compania de Apă Arad, având în vedere funcția pe care care o ocupă, însă nu a fost consultat niciodată cu privire la persoanele care sunt angajate la această unitate.

Unul dintre consilieri i-a răspuns vicepreședintelui CJ Arad: „Înseamnă că aveți o problemă, domnule Guțu, dacă, timp de patru ani, nu ați știut ce se întâmplă la Compania de Apă“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.