Ziarul electronic al arădenilor

Intersecția străzilor Crișan cu Tudor Vladimirescu, semaforizată

Primăria Municipiului Arad informează că, începând de astăzi, 22 mai 2017, intersecția străzilor Crișan cu Tudor Vladimirescu este semaforizată.

Proiectul în valoare de 315.155 lei a presupus montarea unui automat pentru dirijarea circulaţiei, şapte semafoare pentru vehicule, nouă semafoare pentru pietoni şi biciclişti, două semafoare GIP/VID, două camere de video-detecţie, trei bucle de detecţie auto/bucle inductive, şase stâlpi simpli de susţinere a semafoarelor, cu fundaţii, doi stâlpi cu consolă de susţinere a semafoarelor, zece camere de tragere etc.

Până acum, circulația într-una dintre cele mai aglomerate zone ale oraşului, Piaţa „Mihai Viteazul“  a fost reglementată prin marcaje orizontale respectiv prin indicatoare de circulaţie.

Montarea semafoarelor în intersecția străzilor Crișan cu Tudor Vladimirescu a fost necesară pentru fluidizarea traficului în zonă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.