Ziarul electronic al arădenilor

Interlopul care a înjunghiat un manelist la mall, trimis în judecată

Bărbatul care a înjunghiat un interpret de manele în parcarea unui mall din Arad a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au anunțat că au dispus trimiterea în judecată a lui Daniel Florin Vesa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că „în dimineaţa  zilei de 16 iulie, în jurul orelor 7.00 – 7.30, în zona Atrium Mall, initial în incinta mall-ului, inculpatul fiind provocat de Dinescu Ioan i-a aplicat acestuia lovituri cu pumnul în regiunea feţei, iar apoi, în parcarea mall-ului, succesiv provocării de către victimă, a lovit-o  cu un  cuţit în zona abdominală, cauzându-i o plagă penetrantă hemoragică, care necesită 55 – 60 zile de îngrijiri medicale cu punerea în primejdie a vieţii acesteia, fiind internată la Spitalul Clinic Judeţean Arad.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Tribunalul Arad.

Imediat după agesiune, Daniel Florin Vesa, cunoscut pentru legăturile avute cu lumea interlopă și cu antecedente penale, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Procurorul care coordonează cercetările în acest caz de tentativă de omor, Pavel Palcu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, a declarat că, în urma audierilor, a reieşit că ambii bărbaţi erau în stare avansată de ebrietate, întâlnindu-se în mall după ce în noaptea precedentă au participat la o nuntă şi la un botez.

Conform sursei citate, au fost audiaţi suspectul şi angajaţi ai sălii de jocuri de noroc în care a izbucnit scandalul, interlopul reuşind să dea declaraţii abia duminică seară, când a dispărut efectul consumului de alcool şi a fost coerent. El a susţinut că a fost provocat de către cântăreţ, care l-ar fi lovit primul cu pumnul în faţă.

Martorii au spus, însă, că agresorul ar fi făcut glume pe seama artistului, spunând că este manelist şi cântă prost.

CITITI SI: Manelist înjunghiat în parcare la mall

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.