Ziarul electronic al arădenilor

Întâlniri autori-public în cadrul proiectului „Biblioteca de literatură arădeană de azi”

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” lansează scriitorilor arădeni invitația de a participa la proiectul „Biblioteca de literatură arădeană de azi”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

În prima etapă, autorii arădeni sunt invitați să își publice lucrările literare pe platforma de auto-publicare realizată în cadrul proiectului și accesibilă la adresa http://autopublicare.bibliotecaarad.ro.

Pentru detalii despre cum funcționează platforma vă rugăm să accesați pagina http://bibliotecaarad.ro/autopublicare sau să contactați coordonatorul de proiect la adresa digitizare@bibliotecaarad.ro sau la nr. de telefon 0787331632.

În a doua etapă, vor fi organizate succesiv, la sediul bibliotecii, 16 întâlniri publice cu autori care au folosit platforma de auto-publicare (având publicate lucrări literare accesibile gratuit pe aplicația web de ebook-uri de la adresa http://ebook.bibliotecaarad.ro).

Întâlnirile au ca scop lectura din opera invitatului și dialogul cu publicul. Selecția se va face după următoarele criterii: autorul este arădean (s-a născut sau a activat / activează în județul Arad); autorul a publicat cel puțin 3 volume (sau toată opera autorului până în prezent, dacă aceasta nu depășește 3 volume) în aplicația web de ebook-uri (http://ebook.bibliotecaarad.ro); au prioritate autorii tineri și autorii recunoscuți pe plan național (prin “autori recunoscuți” înțelegem autori care fie au publicat la edituri/publicații/website importante din țară, fie au primit premii literare importante, fie a căror operă ori lucrare literară este obiectului unui studiu critic important).

Menționăm că autorii invitați vor primi onorarii de participare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.