Ziarul electronic al arădenilor

Întâlnirea zilei. Falcă&Ponta, „Experiențe Naturale“

Primarul Gheorghe Falcă a fost prezent, vineri, la București, unde se desfășoară, la Romexpo, Târgul Național de Turism, iar printre cei care au vizitat standul Aradului a fost și fostul premier și președinte PSD, Victor Ponta.

Standul județului, al cărui brand turistic este „Experiențe Naturale” promovează în acest an programele „City Break în Arad”, care propune trasee turistice scurte în municipiu și județ pentru cei pasionați de turismul cultural, gastronomic, agroturism, ecoturism și «Sărbătorile Pascale în Podgoria Aradului», cu degustări de vinuri din Podgorie și prezentarea circuitului Drumul Vinului, cu cramele istorice din județul Arad.

Deși Victor Ponta a fost declarat, de mai multe ori, de liberali și de administrația locală, ca fiind unul dintre dușmanii Aradului, el a fost primit la standul județului, unde a discutat cu primarul Falcă și Claudia Boghicevici, vicepreședinte al Consiliului Județean.

Vizita lui Ponta a fost evidențiată chiar și într-un comunicat de presă remis, vineri seara, de Departamentul comunicare al PNL Arad, în care a fost prezentată vizita fostului șef al PSD.

„Aradul un oraş promotor al multiculturalismului şi un județ cu potențial turistic, printre care Drumul Vinului, cetățile Aradului sau stațiunile balneoclimaterice,  şi-a prezentat oferta la nivel național. Pachetul turistic al Aradului i-a convins pe ministrul Turismului şi staff-ul său că județul nostru nu mai poate fi ignorat din acest punct de vedere de către autoritățile guvernamentale. Surpriza a venit din partea fostului premier, Victor Ponta, care a însoțit echipa ministerială la acest târg, a transmis aprecierile sale față de eforturile Primăriei şi Consiliului Județean pentru promovarea și strategia turismului arădean“, se arată în comunicatul de presă remis de PNL Arad.

foto: Facebook/Consiliul Județean Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.