Ziarul electronic al arădenilor

Instructori auto judecați pentru trafic de influență

Doi instructori auto din Arad au fost trimişi în judecată, fiind acuzați au luat bani de la candidaţi care susţineau examenul pentru obţinerea permisului de conducere, promiţându-le că vor interveni pe lângă poliţişti pentru a fi promovaţi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au anunțat că au dispus trimiterea în judecată a celor doi instructori auto, acuzaţi de trafic de influenţă.

Conform procurorilor, cei doi au primit bani de la candidaţi care susţineau examenul pentru obţinerea permisului, cărora le-au promis că vor interveni pe lângă poliţişti pentru a-i promova.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpaţii Nica Beniamin Doru şi Nica Stelian, în calitate de instructori auto, în cursul lunilor aprilie – mai 2016, au pretins şi primit în total 200 de euro, lăsând să se creadă că vor interveni pe lângă agenţii de poliţie cu atribuţii de testare practică a cursanţilor care urmează cursuri de şcolarizare în vederea dobândirii permisului de conducere”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Tribunalului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.