Ziarul electronic al arădenilor

Inspectorii antifraudă au confiscat îmbrăcăminte fără acte în valoare de peste 240.000 lei

În data de 25 octombrie 2017, inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au identificat în punctul de trecere a fontierei Nădlac două autovehicule care transportau produse textile (îmbrăcăminte), fără documente legale de proveniență sau care să ateste legalitatea transporturilor efectuate, cu scopul de a eluda plata taxelor și impozitelor către bugetul de stat.

În acest sens, au fost aplicate amenzi în cuantum de 40.000 lei și au fost  confiscate bunuri în valoare  de 145.758 lei.

De asemenea, în urma unei acțiuni comune cu IGPR, inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au aplicat o amendă contravențională de 5.000 lei și au fost confiscate bunuri – produse textile (îmbrăcăminte și încălțăminte copii) în valoare de 97.427 lei.

În vederea creșterii conformării voluntare fiscale, la declarare și plată, precum și pentru asigurarea unui climat concurențial onest, acțiunile de monitorizare și control continuă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Administrația Finanțelor Publice a Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.