Ziarul electronic al arădenilor

Infractor cu tupeu. Dacă îl recunoașteți, sunați la 112!

Un bărbat care a înșelat, anul trecut, o persoană într-o agenție bancare din orașul arădean Chișineu Criș, este căutat din nou de polițiști, pentru săvârșirea aceleași infracțiuni.

În cursul zilei de marți, polițiștii din Chișineu Criș au fost sesizați despre comiterea unei fapte de înșelăciune, comise în incinta unei agenții bancare de pe raza localității.

„S-a constatat că un bărbat ar fi intrat într-o agenție bancară de pe raza localității Chișineu Criș, unde ar fi acostat o femeie, căreia i-ar fi propus un schimb valutar mai avantajos decât cel afișat în unitatea respectivă. Fiind atrasă de schimbul avantajos, persoana vătămată ar fi ieșit împreună cu cel bănuit de comiterea faptei din unitatea bancară, unde ar fi efectuat tranzacția stabilită anterior. Distrăgându-i atenția, bărbatul ar fi înlocuit bancnotele, înmânându-i astfel victimei, o altă sumă decât cea inițială“, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Conform sursei citate, bărbatul mai este cercetat de polițiști pentru o înșelăciune comisă în luna august a anului 2016.

„Polițiștii orașului Chișineu Criș solicită sprijinul tuturor persoanelor care dețin informații care să conducă la depistarea celui care apare în imagini, să sune de îndată la numărul de telefon 0257/350.955, sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție“, este mesajul transmis, marți, de IPJ Arad.

CITITI SI: Bărbat căutat de Poliție. VEZI cum înșela oamenii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.