Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni în trafic depistate de polițiștii arădeni

Mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni în trafic au fost depistate de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

La Săvârșin, polițiștii au depistat un bărbat de 36 de ani, din Țela, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe raza localității Bacăul de Mijloc, fără a deține permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului.

Polițiștii din Ineu au depistat, pe raza acestuia oraș, un bărbat de 36 de ani, care conducea un autoturism, fără a deține permis permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului.

Conform IPJ Arad, un bărbat de 46 de ani, din județul Timiș a fost depistat conducând sub influența alcoolui, pe DJ 682, pe raza localității Felnac. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe DJ 682, pe raza comunei Zăbrani, a fost identificat un bărbat, de 48 de ani, din Frumușeni, care conducea un autoturism, în timp ce avea o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu a fost depistat un bărbat, de 61 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în municipiu, pe strada Pășunii, a mai fost depistat un bărbat, de 46 de ani, din Zădăreni, care conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele conducătorilor auto fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului“, a informat IPJ Arad.

Polițiștii au mai depistat un bărbat, de 57 de ani, din Timișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 708 B, fără a deține permis de conducere, iar pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, un tânăr, de 20 de ani, din Arad, care conducea un moped fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot în municipiu a mai fost depistat un tânăr, de 22 de ani, din Pâncota, care conducea, pe Bulevardul Revoluției, un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, fără a deține permis de conducere“, a mai informat IPJ Arad.

Polițiștii au mai depistat pe strada Andrei Șaguna din municipiu un bărbat, de 40 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile belgiene, din luna ianuarie 2017.

Pe strada Cocorilor din Arad oamenii legii au depistat un bărbat, de 30 de ani, care conducea un autoturism, având valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii expirată din data de 23 iunie.

Pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.