Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii rutieri din Arad

Polițiștii arădeni au întocmit mai multe dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

La data de 17 august, un tânăr de 16 ani, din Secusigiu, a fost depistat pe raza aceleiași localități în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, s-a constatat că numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt false.

Tot fără permis de conducere au mai fost depistați: un bărbat de 52 de ani, din Apateu, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități; un tânăr de 20 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Apateu.

Pe raza municipiului a fost depistat de polițiștii de ordine publică un tânăr de 19 ani, cetățean german, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor. În urma verificărilor s-a stabilit că numerele de înmatriculare sunt atribuite unui alt autoturism.

Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au depistat în trafic, la data de 17 august, un bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,89 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și la data de 15 august, un tânăr de 31 de ani, din Săvârșin, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,64 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, pe raza orașului Nădlac, un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped neînregistrat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolmeiei.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.