Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii din cadrul IPJ Arad

Polițiștii orașului Sântana au depistat în trafic, în după-amiaza zilei de 22 noiembrie, un bărbat de 42 de ani, din Sântana, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

Testarea cu apartul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,55 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

În seara zilei de 22 noiembrie, un arădean de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, spre Arad, a pierdut controlul autoturismului, derapând într-un canal. În urma evenimentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale, testarea acestuia cu aparatul alcooltest indicând o alcoolemie de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de 21 noiembrie, un bărbat de 69 de ani a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce se deplasa pe D.N. 7, pe raza aceleiași localități. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 27 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe strada Spitalului, având o alcoolemie de 0,83 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice, pe numele conducătorilor auto fiind întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

În seara zilei de 21 noiembrie, polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din Petriș, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 707, pe raza localității Corbești, având dreptul de a conduce suspendat.

În ziua de 22 noiembrie, au fost depistați în timp ce conduceau fără permis: pe D.J. 709, pe raza localității Șicula, un bărbat de 45 de ani, din Șomoșcheș; pe D.C. 70, pe raza localității Milova, un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate și pe D.J. 709, pe raza localității Șicula, un bărbat de 45 de ani, din Cermei.

Toți cei în cauză sunt cercetați pentru conducere fără permis.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.