Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii din Arad

Polițiștii cercetează mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere, la sfârșitul săptămânii trecute.

Polițiștii orașului Nădlac au depistat în trafic, pe raza localității, un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 1,17 mg./l. alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.

Polițiștii din Târnova au depistat în trafic, pe D.J. 792, pe raza aceleiași localități, un tânăr de 16 ani, din Târnova, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,53 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul sîvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, pe strada Vâful cu Dor din municipiu, un tânăr de 29 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă tânărul a refuzat.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii Postului de poliție Ghioroc au depistat în trafic, pe D.J. 708 C, pe raza aceleiași localități, un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea un tractor, emanând halenă alcoolică. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține nici permis de conducere.

Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de probe biologice, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul prelevării de mostre bilogice și conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.