Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii din Arad

La data de 27 septembrie 2020, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Arad au depistat, pe raza localității Peregu Mic, un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un ansamblu agricol, format dintr-un tractor și două remorci, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,16 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii orașului Lipova au depistat în flagrant, la data de 25 septembrie 2020, un bărbat de 35 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Lipova, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,92 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii orașului Ineu au depistat, vineri, 25 septembrie 2020, un bărbat de 63 de ani, din Șilindia, în timp ce conducea un autoturism, D.C. 29, în afara localității Ineu, având permisul de conducere anulat.

Pe numele acestuia, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 26 septembrie 2020, polițiștii orașului Chișineu-Criș au depistat un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un motociclu, pe raza localității Nădab, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fără ca vehiculul să fie înmatriculat/înregistrat în circulație.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.