Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii arădeni

În perioada 23 – 25 decembrie, polițiștii rutieri au depistat în trafic mai mulți bărbați care au încălcat normele legislației rutiere.

Astfel, polițiștii postului comunal Vladimirescu au depistat în trafic, pe raza aceleiași localități, un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în Sântana, polițiștii au depistat un tânăr de 17 ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 27 noiembrie.

Totodată, au fost depistați la volan, conducând sub influența alcoolului: pe raza localității Satu Nou, un bărbat de 26 de ani în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe Calea Timișorii din municipiu, un alt bărbat în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în ambele cauze s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu excatitate a alcoolemiei.

Pe numele celor patru bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.