Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii arădeni

Polițiștii orașului Sebiș au depistat, în după-amiaza zilei de 5 septembrie, un bărbat de 52 de ani, din Sebiș, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat, de 49 de ani, din Moroda, a fost depistat pe D.C. 23, în timp ce conducea un autoturism între localitățile Târnova și Moroda, având o îmbibație alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 28 de ani, din județul Timiș, a fost depistat în localitatea Bârzava, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat și cu o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe D.N. 7, într-o parcare, a fost depistat un bărbat de 39 de ani, din Galați, care, în timp ce conducea o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat exclusiv cu pagube materiale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că acesta consumase alcool, având o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Un bărbat de 42 de ani, din Curtici, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792, fără a deține permis de conducere.

În localitatea Șicula, un bărbat de 70 de ani, cu rezidența în Statele Unite ale Americii, a fost depistat în timp ce se deplasa cu viteza de 72 km./h., fără a avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

Tot fără a avea drept de a conduce, au mai fost depistați: în Pecica, un bărbat de 38 de ani din localitate (fără permis), și în Șiria, un tânăr 23 de ani, din localitate (cu dreptul de a conduce suspendat).

Pe numele tuturor conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimulc circulației rutiere pe drumurile publice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.