Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii arădeni

Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin cercetează un timișorean de 50 de ani, care, la data de 16 august, în timp ce se deplasa în satul Vărădia de Mureș a intrat cu autoturismul într-un cap de pod din localitate.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii bărbatul a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei iar în cauză au fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Tot în ziua de 16 august, polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au depistat un bărbat de 52 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe D.N. 79.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii Comunei Șiria au depistat în după-amiaza zilei de 16 august, un șirian de 25 de ani, care conducea un autoturism pe strada Simion Bărnuțiu din localitate.

În urma verificărilor a reieșit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.