Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii arădeni

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, în după-masa zilei de 6 august, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Arad, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii.

Testarea cu aparatul etiloltest a indicat o valoare de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Tot sub influența alcoolului a mai fost depistat, de polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin, un bărbat de 52 de ani, din orașul Făget, care conducea un autoturism în localitatea Căpâlnaș.

Testarea cu aparatul etiloltest a indicat o valoare de 0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii cei doi bărbați au fost transportați la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii Secției 6 Rurală Beliu au depistat la data de 08 august a.c., un tânăr de 23 de ani, din Apateu, care conducea o autoutilitară pe D.J. 709. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor continuându-și deplasarea, iar în localitatea Cermei a derapat cu autoutilitara în șanț, părăsind locul evenimentului rutier.

Polițiștii l-au identificat pe tânăr la o distanță de aproximativ 5 metri de locul unde a derapat în șanț.

În urma verificărilor a reieșit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,38 mg./l alcool pur în aerul expirat.

La data de 08 august a.c., a fost depistat de Polițiștii Secției 1 Vlaicu un arădean de 31 de ani, care conducea un autoturism pe Strada Independenței, din municipiu.

În urma verificărilor a reieșit că acesta are permisul de conducere suspendat.

Pe numele tututor celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.