Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere, depistate de polițiștii arădeni

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane care nu au respectat prevederile legislației rutiere.

Sub influența alcoolului au fost depistați: pe Calea Radnei, un arădean de 49 de ani, cu o îmbibație alcoolică de 1,19 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Ineu, un ineuan de 36 de ani, cu o îmbibație alcoolică de 0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și în aceeași localitate, un tânăr de 23 de ani, din Bocsig, cu o îmbibație alcoolică de 0,46 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Fără permis de conducere au fost depistați: în Arad, un arădean de 30 de ani; pe D.N. 7, pe raza localității Vladimirescu, un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate; pe raza localității Zădăreni, un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate; pe raza localității Pecica, un pecican de 35 de ani; pe raza localității Vârfurile, o femeie de 31 de ani, din aceeași localitate, și cu dreptul de a conduce suspendat, pe raza localității Cruceni a fost depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimulc circulației rutiere pe drumurile publice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.