Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii arădeni

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, în ziua de 20 septembrie a.c., un arădean de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Poetului, având o alcoolemie de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, un arădean de 41 de ani a fost depistat de polițiștii din Vinga în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Mailat, având o alcoolemie de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe raza localității Pecica, un pecican de 52 de ani, cu o alcoolemie de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Șilindia, un tânăr de 29 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un ATV fără permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe Calea Iuliu Maniu, un bărbat de 63 de ani, din județul Caraș-Severin, având o alcoolemie de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat și fără a deține permis de conducere; pe raza localității Chișlaca, un bărbat de 40 de ani, din Craiva, cu o alcoolemie de 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe raza localității Pâncota, un ineuan de 37 de ani, cu o alcoolemie de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Pilu, emanând halenă alcoolică. Fiindu-i solicitată testarea cu aparatul alcooltest, tânărul a refuzat. De asemenea, a refuzat recoltarea de probe biologice.

Tânărul este cercetat pentru refuz de recoltare de mostre biologice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.