Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii arădeni

Polițiștii rutieri au depistat, în perioada 7 – 9 august, mai multe persoane, în timp ce conduceau sub influența alcoolului sau fără permis, pe drumurile publice.

Astfel, polițiștii din Șiria au depistat, în 9 august, un bărbat de 40 de ani, din Șiria, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o alcoolemie de 1,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, sâmbătă, un tânăr arădean de 17 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mioriței din municipiu, având o îmbibație alcoolică de 0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie.

Vineri, 7 august, polițiștii orașului Pecica au depistat un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Turnu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,64 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Tot vineri, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 42 de ani din Vladimirescu, conducând un autoturism pe strada Voinicilor din municipiu, având o alcoolemie de 0,50 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii orașului Nădlac au depistat în flagrant, la data de 9 august, un bărbat de 44 de ani din Nădlac, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza aceleiași localități, fiind sub influența alcoolului, iar în urma testării etilotest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Tuturor celor în cauză le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele lor fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La data de 7 august, polițiștii Serviciul Rutier au depistat un bărbat de 26 de ani din Olari, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 791, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Tot în 7 august, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Ineu au depistat un bărbat de 30 de ani din Bocsig, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Răpsig, iar în urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că permisul de conducere prezentat de șofer este  unul fals, persoana în cauză nedeținând permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta este cercetat penal pentru uz de fals și conducere fără permis.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.