Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii arădeni

Polițiștii rutieri au constatat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, polițiștii Secției 6 Rurală Beliu cercetează un tânăr de 25 de ani, din Craiva, care, în seara zilei de 15 februarie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 1 a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de curent electric. Impactul s-a soldat exclusiv cu pagube materiale, testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere.

Cu o alcoolmie de 0,89 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat de polițiștii din Sebiș un bărbat de 33 de ani, din Donceni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sebiș.

Pe raza localității Grăniceri a fost depistat de polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș un arădean de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,61 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un arădean de 53 de ani a fost depistat pe Bulevardul Revoluției din municipiu, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,55 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 29 de ani, din Craiva, a fost depistat de polițiștii Secției 6 Rurală Beliu în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Șușag, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Testarea cu apartul alcooltest a indicat o alcoomie de 0,22 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar numerele de înmatriculare ale autoturismului figurează ca fiind atribuite unui alt autoturism, cel condus fiind neînmatriculat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vedrea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Au fost depistați în trafic, conducând fără permis : pe raza localității Lipova un bărbat de 51 de ani, din aceeași localitate, și Calea Victoriei un tânăr de 18 ani, din Arad.

Un autorurism neînmatriculat a condus un timișorean de 30 de ani pe raza municipiului, fiind depistat de polițiștii Biroului Rutier pe Bulevardul Revoluției.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.