Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni în trafic. Depistați la volan fără permise de conducere

Trei persoane au fost depistate de polițiștii rutieri din cadrul IPJ Arad în timp ce conduceau vehicule fără a deține permise de conducere, iar un bărbat a fost prins conducând pe drumurile publice un utilaj agricol neînmatriculat.

La Zăbrani, polițiștii de la Serviciul Rutier au depistat o tânără de 28 de ani, care conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere. De asemenea, la Vinga a fost identificat un bărbat de 42 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, însă nu deținea permis de conducere.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

În cadrul activităților pe linie rutieră desfășurate pe șoselele arădene, polițiștii rutieri au mai depistat un tânăr care conducea fără permis.

Tânărul, de 20 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiști pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, conducând un autoturism ale cărui numere de înmatriculare provizorii aveau valabilitatea expirată din 15 iunie.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, existând și suspiciunea că permisul înmânat polițiștilor este fals. Cel în cauză este cercetat pentru conducere fără permis a unui autoturism neînmatriculat și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale“, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Totodată, poliţiştii locali de la Serviciul Circulaţie pe Drumuri Publice şi Parcări din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad au identificat, în seara zilei de 17 iunie, un bărbat de 52 de ani, din Sântana, în timp ce conducea pe una dintre străzile din cartierul Aradul Nou un utilaj agricol, fără ca vehiculul să fie înmatriculat.

Cazul a fost preluat de poliţiştii rutieri de la Poliţia Municipiului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.