Ziarul electronic al arădenilor

Informații despre instituțiile europene, în școli, centre de zi pentru vârstnici și primării

Centrul Europe Direct Arad continuă acțiunea Caravana 30 Plus de informare Europeană, la nivelul școlilor și instituțiilor arădene.

Ce facem si de ce?

Aducem informația europeană mai aproape de cetățeni, iar formatul acestei acțiuni este de tip „caravană“ de informare de la om la om, din instituție în instituţie şi cât mai aproape de fiecare.

Rezultatele preconizate: informarea unui număr de peste 200  de persoane cu privire la instituțiile europene, prioritățile de comunicare şi oferirea de materiale promoţionale de calitate.

Pe parcursul Caravanei 30Plus ED echipa mobilă a Centrului Europe Direct Arad duce materiale informative la școli, primării, centre de zi pentru copii, centre pentru vârstnici și alte instituții.

Copiii din școlile arădene sunt interesați să afle cât mai multe noutăți despre Uniunea Europeană, iar prin jocuri ei învață.

„Caravana de informare este o acțiune care s-a dovedit eficientă, ea fiind o continuare a acțiunii din anul precedent. Continuăm să oferim informație europeană la toate nivelurile“, a informat Alina Mrejeru, manager proiect.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Europe Direct Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.