Ziarul electronic al arădenilor

Incident la mitingul PNL. Unui arădean i s-a făcut rău

smurdUnui bărbat din Arad i s-a făcut rău la finalul mitingului organizat de PNL în București, fiind nevoie de intervenția unui echipaj SMURD.

Peste 20.000 de persoane au participat, duminică, la mitingul la care PNL și-a lansat candidații pentru alegerile parlamentare din acest an, la eveniment fiind prezent și premierul Dacian Cioloș.

La sfârșitul mitingului unui bărbat, care făcea parte din delegația care venise de la Arad, i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția SMURD. Din primele informații, bărbatul se află într-o stare bună, însă medicii îl țin sub observație, informează presa centrală. Bărbatul a refuzat să fie transportat la spital pentru că delegația de la Arad se pregătea să plece spre casă.

La mitingul de la București au participat peste 400 de membri și simpatizanți PNL din Arad.

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a spus în discursul susținut că, în 2015, poporul s-a ridicat şi a schimbat „poate cel mai corupt Guvern”.

„Sunteţi mulţi, sunteţi puternici şi pe 11 decembrie, împreună cu Dacian Cioloş veţi fi învingători”, a spus Falcă, afirmând că primul pas al schimbării a fost făcut la prezidenţiale, cu Klaus Iohannis.

Falcă a mai vorbit despre valorile creştin liberale, familia, comunitatea şi patria. „Noi nu ne punem întrebarea din cine e formată familia, dar garantăm tuturor că vom apăra întreaga familie de români, şi de aici şi de pretutindeni”, a spus Falcă.

Partidul Naţional Liberal şi-a lansat, duminică seara, în Piaţa Revoluţiei, candidaţii la alegerile parlamentare şi sloganul de campanie, „România Înainte”, într-un miting la care premierul Dacian Cioloş a vorbit pentru prima dată în faţa unor militanţi de partid, el transmiţând că România nu are nevoie de lideri mesianici, ci ca fiecare să se implice pentru a realiza schimbarea.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.