Ziarul electronic al arădenilor

Incident în Micălaca. Un copil a căzut de la etajul 2

blocUn băiat în vârstă de patru ani și jumătate a căzut, duminică, de la etajul 2 al unui bloc din cartierul arădean Micălaca și a fost dus de urgență la spital, iar medicii spun că nu are nicio fractură sau leziune gravă.

Băiatul a căzut pe spațiul verde din fața blocului, după care s-a ridicat singur și a vrut să urce în apartament, spun vecinii.

Mama băiatului, care a fost anunțată de ceilalți doi copii, că fratele lor a căzut pe fereastră, l-a luat pe acesta și l-a dus în apartamentul unei vecine de la parter, apoi a solicitat intervenția medicilor.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care a preluat băiatul și l-a dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

„La sosirea echipajului SMURD, copilul era într-un apartament de la parter. S-a ridicat singur de la locul căzăturii și a mers înăuntru. Era conștient, copoerant, fără deficit motor, fără semne de fractură, dar cu dureri de burtă. Probabil o contuzie abdominală. A fost dus la spital pentru investigații“, a precizat Ana Aconi, medic UPU-SMURD.

Vecinii spun că, probabil, copilul se juca în patul supraetajat, amplasat lângă fereastră, s-a dezechilibrat și a căzut de la aproximativ 7 metri.

Familia copilului, care mai are doi frați, locuiește în chirie într-un apartament de la etajul 2 al blocului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.