Ziarul electronic al arădenilor

Începe distribuirea biletelor pentru tratament balnear

Casa Județeană de Pensii Arad a informat că începe eliberarea biletelor pentru tratament balnear, cu începerea primei serii din data de 10 martie 2017.

Biletele de tratament de care pot beneficia pensionarii și asigurații sistemului public de pensii, începând cu seria din 10 martie, sunt pentru următoarele stațiuni:

Moneasa, județul Arad, Hotel Codru Moma

1 Mai, județul Bihor, Hotel Ceres

Buziaş, județul Timiș, Hotel Silvana

Geoagiu, județul Hunedoara, Hotel Ceres

Covasna, județul Covasna, Hotel Dacia

Olănești, județul Vâlcea, Hotel Livadia

„În anul 2017, prin unitățile de tratament balnear, proprietatea CNPP, vor fi repartizate bilete de tratament în 18 serii de trimitere, durata unei sejur fiind de 16 zile, iar a tratamentului balnear de 12 zile.

Prima serie începe în data de 10 martie, iar următoarea în data de 25 martie.

„Repartiția locurilor  la tratament balnear în complexe aparținând unor operatori economici privați se va face după atribuirea contractelor pe care aceștia le vor încheia cu Casa Națională de Pensii Publice. Date despre acestea vor fi comunicate ulterior“, a informat Casa Județeană de Pensii Arad.

În cursul unui an calendaristic se poate elibera un singur bilet de tratament aceluiaşi beneficiar, indiferent dacă este cu plata unei contribuţii sau gratuit..

Criteriile de eliberare a biletelor de tratament sunt publicate pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Arad şi pe cel al CNPP Bucureşti.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Judeţene de Pensii Arad din str. Voluntarilor, nr. 2/A, camera 2, la telefon 0257/281.345, interior 102.

Cererile se pot depune la sediul CJP Arad, str. Voluntarilor , nr.2/A, camera 2, prin Poștă la adresa de mai sus, prin fax, la nr. 0257/214.061, e-mail: pensii.arad@cnpp.ro.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.