Ziarul electronic al arădenilor

Începe curățenia de toamnă în Arad. PROGRAM

curatenie-300x199Primăria Arad a anunţat că, în perioada 3 – 29 octombrie, se va desfășura acțiunea edilitară „Curățenia de Toamnă 2016“, în toate cartierele din municipiu.

În cadrul campaniei de curățenie se vor executa lucrări de întreținere a spațiilor verzi, colectarea și transportul deșeurilor vegetale, tăieri de arbori, toaletări și recepări de arbori și arbuști, repararea mobilierului urban și curățenie pe platformele gospodărești.

PROGRAM:

Alfa: 3-4  octombrie

Micălaca, zona 300: 5-7 octombrie

Micălaca, zonele 100 – 200: 8-10 octombrie

Micălaca, zonele 500 – 700: 11-12 octombrie

Vlaicu stânga: 13-15 octombrie

Vlaicu dreapta: 17-19 octombrie

Aradul Nou: 20 octombrie

Confecții: 21-22 octombrie

Grădiște: 24 octombrie

6 Vânători: 25 octombrie

Calea Romanilor: 26 octombrie

Centru dreapta: 27-28 octombrie (de la Bd. Revoluției spre malul Mureșului, Praporgescu, Polivalentă, zona Podgoria, Calea Iuliu Maniu, străzile Ineului, Mărțișor, Bihorului)

Centru stânga: 29 octombrie (de la Bd. Revoluției zona delimitată de străzile Banu Mărăcine, A. Șaguna, Kogălniceanu, Dornei, Piața Arenei)

Această acțiune se desfășoară în parteneriat cu societatea civilă, dar și cu operatori de servicii edilitare.

În cadrul „Curățeniei de Toamnă 2016“ echipele edilitare vor efectua următoarele activități: măturat, spălat străzi, spălat platforme gospodarești, toaletări, recepări, tăieri arbori, tuns gard viu, lucrări de întreținere canalizare pluvială, curățare guri de scurgere, înlocuit grătare, guri de scurgere din materiale compozite, înlocuit capace cămine de vizitare din materiale compozite, înlocuit capace cămine de vizitare, reparații și întretinere iluminat public, înlocuire corpuri de iluminat defecte, înlocuire becuri arse, remedieri defecte de rețele, verificare funcționare iluminat public.

De asemenea, vor fi organizate acțiuni de colectare deșeuri DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice.

„Mulțumim tuturor celor care s-au alăturat de fiecare dată campaniilor edilitar-gospodărești și invităm pe această cale asociațiile de proprietari și ONG-urile să sprijine municipalitatea în acțiunile curățeniei de toamnă“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Primăria Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.