Ziarul electronic al arădenilor

Începe Curățenia de Primăvară 2017. VEZI programul

Primăria din Arad va derula, în perioada 2 martie – 13 aprilie, campania „Curățenia de Primăvară 2017“, în cadrul căreia se vor efectua diverse lucrări specifice în cartierele din oraș, iar municipalitatea îi învită pe arădeni să sprijine această campanie.

„În cartierele de pe raza municipiului, echipele edilitare vor efectua lucrări de întreţinere a spaţiilor verzi pe domeniul public, toaletări și recepări arbori, tuns gard viu), măturat și spălat străzi, curăţenia platformelor gopodăreşti, întreținere canalizare pluvială, reparaţii la mobilierul urban şi sistemul de iluminat public și activități de colectare deșeuri DEEE (deșeuri echipamente electrice, electronice)“, se menționează într-o informare a Primăriei Arad.

În acest an, intervențiile echipelor edilitare se vor desfășura în zilele de joi, vineri și sâmbătă, pentru a încuraja participarea cetățenilor la curățenia de primăvară.

„Invităm pe această cale toate asociațiile de locatari/proprietari, voluntarii și agenții economici să sprijine municipalitatea în aceste acțiuni gospodărești“, este apelul administrației locale.

Programul de curățenie pe zone:

2-3 martie – Alfa

4 și 9  martie – Micălaca, zona 300

10 – 11 martie – Micălaca, zonele 100, 200,

16 – 17 martie – Micălaca, zonele 500, 700

18 și 23 martie – Aurel Vlaicu – partea stângă (de la depoul CTP)

24 și 25 martie – Aurel Vlaicu – partea dreaptă (de la stadion)

30 martie – Aradul Nou

31 martie – Confecții și 6 Vânători

1 aprilie – Grădiște

6 aprilie – Calea Romanilor

7 – 8 aprilie – Centru, partea dreaptă (zona Bd. Revoluției – str. Praporgescu – Polivalentă – Calea Iuliu Maniu)

13 aprilie – Centru, partea stângă (zona delimitată de străzile  Banu Mărăcine – Andrei Șaguna – M. Kogălniceanu – Dornei – Piața Arenei – Bd. Revoluției).

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.