Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu la un bar din orașul Pecica

Un incediu a izbucnit, duminică dimineața, la un imobil din orașul arădean Pecica, în care funcționa și un bar, intervenția pompierilor fiind îngreunată de prezența mai multor butelii în interiorul clădirii.

Focul s-a declanșat în jurul orei 7.30, iar Detașamentul de Pompieri Arad s-a deplasat la Pecica pentru a interveni la incendiul ce se manifesta la o clădire cu funcțiuni mixte, casă de locuit și bar (Kamarad).

În sprijinul pompierilor arădeni a fost solicitat și SVSU Pecica. „La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent și generalizat în interiorul bar-ului, propagat la acoperiș, la structurile anexe din curte și la o anexă a unui vecin. Intervenția a fost foarte dificilă din cauza prezenței mai multor butelii în interiorul construcției și a modului de amplasare a acestora (construcțiile fiind foarte apropiate fără spatii între ele)“, a informat ISU Arad.

Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă o autospecială a Detașamentului Arad și una de la SVSU Pecica.

„În total, s-a intervenit cu 4 autospeciale, 8 subofișeri și 10 voluntari. S-a reușit limitarea incendiului pentru a nu se mai extinde la alte construcții. Incendiul a fost localizat, limitat și nu mai există pericol de propagare“, a mai informat ISU Arad.

În urma cercetărilor desfăşurate la locul incendiului s-a stabilit că focul a pornit de la un scurtcircuit la instalaţia electrică a clădirii.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.