Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu la Șofronea. O femeie a murit, fiica ei are arsuri multiple

casa sofronea1O femeie în vârstă de 88 ani, din comuna arădeană Șofronea, a murit, iar fiica ei a fost transportată la spital cu arsuri grave, după ce casa în care locuiau a luat foc, luni seara.

Incendiul s-a declanșat în jurul orei 20.00, iar primii care au intervenit pentru stingerea focului au fost vecinii celor două femei.

Unul dintre vecini a spus că incendiul a fost provocat de fiica femeii de 88 ani, care ar fi aruncat benzină în sobă, încercând să aprindă focul.

Flăcările au cuprins încăperea în care se aflau cele două femeii și s-a extins la acoperiș. Incendiul a fost văzut de vecini, care au reușit să scoată din casă fiica femeii de 88 ani.

Pentru stingerea incendiului care au cuprins o anexă și casa de locuit au intervenit subofițeri ai Detasamentului Arad și pompieri voluntari din Șofronea, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

În interiorul locuinței, pompierii au găsit trupul carbonizat al femeii de 88 ani, care nu a mai putut fi salvată din flăcări.

Fiica femeii a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Medicii spun că femeia, care are 60 de ani, a suferit multiple arsuri la nivelul feței, toracelui și mâinilor.

„Din păcate, pentru una dintre femeii nu s-a mai putut face nimic. Celei de-a doua i s-a acordat primul ajutor și apoi a fost dusă la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate“, a spus Radu Bitang, medic SMURD.

Pompierii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a declanșat incendiul în care și-a pierdut viața o femeie de 88 ani, iar fiica ei, de 60 ani, a suferit multiple arsuri.

casa sofronea22casa sofronea33casa sofronea44

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.