Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu la o casă din Păiușeni. Proprietarii nu erau acasă

Pompierii militari au intervenit, timp de două ore, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit, vineri, la o casă din localitatea arădeană Păiușeni.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, incendiul s-a declanșat în bucătăria casei și s-a extins rapid, favorizat de refularea gazului de la o butelie, la acoperișul imobilului, dar și la o casă aflată în apropiere, la aproximativ 80 de centimetri.

În momentul izbucnirii focului proprietarii nu erau acasă, incendiul fiind observat târziu.

„În momentul sosirii primului echipaj al Detașamentului de Pompieri Sebiș, incendiul se manifesta violent și generalizat la acoperișul casei de la care a pornit focul și parțial la cealaltă construcție. A fost solicitat în sprijin un al doilea echipaj de la subunitate“, a informat ISU Arad.

După 45 minute de intervenție, pompierii au reușit localizarea incendiului, pentru a nu se extinde la întreaga construcție și la încă patru construcții aflate la o distanță mică.

„Incendiul a fost stins după două ore. Cauza probabilă a declanșării incendiului este un scurtcircuit la un aparat electric cu defecțiuni“, a au precizat reprezentanții ISU Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.