Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Incendiu într-un bloc din Arad. O persoană a murit, 9 locatari au fost evacuați

Pompierii arădeni au intervenit, marți, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc din municipiul Arad, o persoană fiind declarată decedată, iar mai mulți locatari au fost evacuații, unii dintre ei fiind transportați la spital.

Incendiul a fost raportat în jurul orei 15.00, la etajul 2 al blocului 8 de pe strada Baladei din municipiul Arad.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență, o persoană a decedat, iar 9 locatari au fost evacuați. Dintre persoanele evacuate, trei au fost transportate la spital, intoxicați cu fum.

Pentru stingerea incendiului a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad.

UPDATE

Un bărbat a decedat în apartamentul său cuprins de un incendiu, iar doi copii şi o femeie s-au intoxicat cu fum, fiind transportaţi la spital.

Întregul imobil cu patru etaje a fost evacuat, din cauza degajărilor mari de fum. Pompierii au reuşit să lichideze flăcările în câteva minute şi urmează să stabilească de la ce a pornit focul.

Focul a izbucnit, marţi după-amiază, într-un aprtament situat la etajul al doilea al unui bloc cu patru etaje situat în cartierul arădean Confecţii, iar locatarii alarmaţi de degajările mari de fum au sunat la 112.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, echipajul de pompieri trimis a evacuat persoanele aflate în bloc care nu ieşiseră din apartamente, doi locatari fiind scoşi din locuinţe pe ferestre, cu ajutorul unei autoscări.

În urma intervenţiei la apartamentul cuprins de flăcări, un bărbat de 60 de ani a fost găsit decedat în baia locuinţei.

Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul, iar la faţa locului s-au deplasat şi poliţişti, pentru efectuarea cercetărilor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.