Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu într-o mașină. Arsurile au fost fatale pentru o fetiță

fotoO fetiță în vârstă de 2 ani și 11 luni a murit din cauza rănilor suferite în urma unui incendiu izbucnit în mașina bunicului ei, care era parcată pe o stradă din orașul arădean Curtici.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au informat, joi, că au dispus trimiterea în judecată a lui Ilie Bojan, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, bărbatul, în data de 7 noiembrie 2015, și-a lăsat nesupravegheat autoturismul, marca VW Sharan, care staţionat în faţa imobilului din localitatea Curtici şi care avea motorul pornit.

În mașină se afla nepoata bărbatului, în vârstă de 2 ani şi 11 luni. Conform anchetatorilor, un incendiu s-a declanșat în partea din stânga spate a autoturismului, la ventilatorul din compunerea unui sirocou (sistem de încălzire suplimentar al autovehiculului).

În urma incendiului, fetița a suferit arsuri de gradul II – III – IV, pe 60% din suprafaţa corpului, care, ulterior, au dus la decesul acesteia, la data de 10 decembrie 2015.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Arad.

foto: arhivă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.