Ziarul electronic al arădenilor

Încă un șantier pentru modernizarea reţelei de canalizare din centrul Aradului

De joi, 20 iunie 2019, pe Bulevardul Revoluţiei se deschide un nou front de lucru pentru lucrările desfăşurate în cadrul contractului de lucrări CL3 Reabilitare reţea canalizare în Arad şi facilitate de tratare nămol cu var la staţia de Epurare Arad, constând în excavaţii pentru introducerea de tuburi ceramice, în scopul înlocuirii vechilor conducte din cadrul reţelei de canalizare a oraşului.

Noul tronson vizează secţiunea de drum cuprinsă între străzile A.D. Xenopol şi 1 Decembrie 1918 şi intersecţiile aferente, iar pentru această lucrare, care se va desfăşura pe banda de parcare, este necesară şi închiderea benzii întâi de circulaţie.

Circulaţia pe strada A.D. Xenopol va fi temporar obstrucţionată la momentul executării legăturii la căminul existent, aflat în intersecţie. Date fiind restricţiile de circulaţie din zonă, şoferii sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative.

Reamintim că, în această perioadă, în Municipiu mai există deschise 5 fronturi de lucru, desfăşurate astfel:

pe Bulevardul Revoluţiei – tronson cuprins între străzile Unirii şi 1 Decembrie 1918, tronson cuprins între străzile N. Grigorescu şi I.C. Brătianu, tronson cuprins între străzile I.C. Brătianu şi Alecu Russo, şi pe Calea Aurel Vlaicu – în zona Făt Frumos spre Calea Ferată şi în zona Lebăda – tronson cuprins între străzile Obedenaru şi Şcoalei.

Lucrările, executate simultan, urmează un program de lucru de luni până sâmbătă, interval orar 8.00 – 18.00 şi se desfăşoară în conformitate cu Autorizaţia de Construire Nr. 1226/13.11.2017, emisă de Primăria Municipiului Arad. Şantierele sunt delimitate cu plasă de protecţie şi semnalizate cu indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare.

Contractul de lucrări CL3 Reabilitare reţea canalizare în Arad şi facilitate de tratare nămol cu var la staţia de Epurare Arad face parte din Proiectului Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.