Ziarul electronic al arădenilor

Încă o demisie în CLM Arad: italianul Giovanni Strona

Tânărul Giovanni Strona și-a dat demisia din Consiliul Local Municipal Arad, fiind al treilea membru PNL care renunță la mandat, în decurs de trei luni.

Giovanni Strona, cetățean italian și student la Facultatea de Medicină din Arad, a demisionat din CLM în data de 3 iulie. Locul lui Giovanni Strona în Consiliul Local Municipal Arad va fi luat de Arsenie Handra.

În următoarea ședință a Consiliului Local Municipal va fi supusă votului validarea mandatului lui Arsenie Handra, următorul supleant pe listele Partidului Naţional Liberal la alegerile locale din iunie 2016.

Giovanni Strona a ajuns pe listele PNL pentru alegerile locale din 2016 după ce a participat la competiția „3 pentru Arad“.

„Sunt din Italia și sunt student la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Vasile Goldiș, iar proiectul meu se numește «Arad Click». «Arad Click» este o aplicație pentru smartphone și reprezintă un element de inovație pentru promovarea Municipiului Arad. Mediul internetului este cel mai bun mediu pentru a promova ceva, fie că vorbim despre oraș, restaurante sau chiar țări. Aplicația va permite ca oameni din alte țări, Italia, Franța, Spania și așa mai departe, să poată cunoaște orașul Arad. Aplicația va fi gratuită, ca oamenii să poată avea acces la acest mod de promovare a Aradului”, a spus Giovanni Strona, într-o conferință de presă organizată la PNL Arad, în cadrul căreia au fost prezentați participanți la această competiție.

Giovanni Strona este al treilea consilier PNL care a demisionat din CLM Arad, după Adrian Barbeș și Gianina Pistru. Barbeș a demisionat în luna mai, iar Pistru în luna iunie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.