Ziarul electronic al arădenilor

Încă 100 de trotinete, oferite spre închiriere în municipiul Arad

Alte 100 de trotinete electrice sunt disponibile în municipiu prin serviciul de închiriere oferit de furnizorul inovator de mobilitate urbană, Lime.

 Ele se vor afla în patru locuri: platoul din fața Palatului Administrativ, Parcul Pădurice, magazinul Ziridava și zona Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

Pentru a putea utiliza trotinetele, călătorii descarcă aplicația Lime, localizează trotineta de pe hartă și o deblochează cu o simplă atingere a unui buton.

Pentru a încheia cursa trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil.

Deblocarea trotinetei este gratuită, iar fiecare minut al cursei va fi taxat cu 0,7 lei.

Primăria Municipiului Arad și operatorul economic care pune la dispoziție trotinetele  încurajează călătorii să se angajeze în practici de călătorie sigure și recomandă folosirea căștilor pe durata deplasării cu trotineta, respectarea legilor din trafic și limitele de viteză, folosirea trotinetelor pe străzi și piste pentru biciclete, parcarea corespunzătoare în afara drumurilor pietonale, rampelor de serviciu și a stațiilor de autobuz și întotdeauna să fie atenți la mașini, pietoni și alți colegi pe trotinetă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.