Ziarul electronic al arădenilor

În atenția arădenilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie

Cuplurile care, în acest an, împlinesc 50 de ani de la oficierea căsătoriei sunt rugate să anunțe Centrul Municipal de Cultură Arad pentru a fi luate în evidență, în vederea participării la sărbătoarea oficială care va fi organizată în cadrul Zilelor Aradului, ediția 2018.

Este vorba despre căsătoriile oficiate în anul 1968, în municipiul Arad, iar cei în cauză trebuie să prezinte copii după buletinele soților și o copie după certificatul de căsătorie.

La sediul Centrului Municipal de Cultură Arad, din Bulevardul Revoluției, nr. 97, ap. 4, se pot prezenta unul dintre membrii familiei sau aparținători (rude de gradul I).

Orarul instituției este luni până joi, între orele 8.00 – 17.00, și vineri, între orele 8.00 – 14.00.

Persoanele nedeplasabile pot să sune la numărul de telefon 0371.501.072 (persoană de contact d-na. Ramona Socaci), urmând să primească toate informațiile necesare.

Luarea în evidență a acestor cupluri este necesară odată cu intrarea în vigoare a Regulamentului european privind protecţia datelor cu caracter personal, care are ca scop garantarea şi protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţa intimă, familială şi privată, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.