Ziarul electronic al arădenilor

„Împrietenirea“ cu două tinere l-a costat 25.000 de lei pe un bărbat de 85 de ani din Ineu

Patru tineri sunt cercetați penal, după ce au furat 25.000 de lei, de la un bărbat în vârstă de 85 de ani, din orașul arădean Ineu.

„Lucrătorii Politiei Ineu au identificat și cercetează pentru săvârșirea infracțiunii de furt două tinere de 18 și 29 ani, din Ineu, respectiv Sighetu Marmației, și un tânăr de 22 ani, din Motru, județul Mehedinți.

Cei trei, în data de 5 martie, folosindu-se de metoda împrietenirii au ajuns în locuința persoanei vătămate, B.V., de 85 ani, din Ineu, unde tinerele l-au ademenit în dormitor, iar tânărul a sustras dintr-o cutie de pantofi suma de 25.000 lei. După furt o parte din bani au fost tăinuiți de un al patrulea tânăr de 25 ani, din Chereluș, pentru a nu fi descoperiți de organele de urmărire penală. Din cei 25.000 lei sustrași a fost recuperată suma de 24.815 lei“, a informat Poliția din Arad.

Conform sursei citate, cei patru tineri au fost introduși în arestul IPJ Arad.

„Rugăm cetățenii, în special cei vulnerabili, să fie atenți la acest mod de operare întrucât există indicii că tinerii nu sunt la prima abatere de acest gen, dar faptele nu au fost reclamate“, este mesajul transmis de polițiști.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.