Ziarul electronic al arădenilor

Iluminat ornamental pe strada 1 Decembrie din Arad

1.500 de becuri vor crea o spectaculoasă boltă luminoasă pe strada 1 Decembrie din Municipiul Arad.

 Iluminatul ornamental va fi funcţional de vineri seara până duminică seara, fiind o alternativă la iluminatul rutier ce urmează să fie intrerupt.

Se va crea astfel un aspect deosebit în zonă unde accesul stradal în intervalul menţionat va fi doar pietonal.

„Pe strada 1 Decembrie 1918 încercăm un iluminat stradal arhitectural deosebit. Promisiunea este că va fi ceva mai deosebit, mai ales că este o străduţă centrală. Dacă proiectul va reuşi, următoarea ţintă din acest punct de vedere va fi străduţa care înconjoară Biserica Roşie care, la fel, s-ar preta la stradă pietonală şi iluminată frumos.” – a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Echipele de muncitori a operatorului care asigură iluminatul public în municipiu, estimează că lucrările se vor încheia în scurtă vreme, astfel încât vineri să poată fi inaugurat noul iluminat arhitectural de pe strada 1 Decembrie.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.