Ziarul electronic al arădenilor

Ilie Poenaru, după înfrângerea cu Farul: „Nu avem scuze pentru acest rezultat“

Antrenorul echipei UTA Arad, Ilie Poenaru, a declarat, după meciul cu Farul Constanța, că o înlănțuire de greșeli nepermise i-a pus pe adversari în avantaj pe tabelă, iar elevii săi nu au mai avut forța de a mai reveni în joc, chiar dacă Farul a evoluat cu un om în minus.

„E frustrare și dezamăgire. Am echilibrat, am făcut un meci bun, am avut atitudine, dar fotbalul te pedepsește. O înlănțuire de greșeli. Nu ai voie să te comporți așa la faza penalty-ului. Am fost lipsiți de reacție la goluri. Asta e situația. Avem un penalty, nu marcăm. Dacă marcam, alta era situația. Au câștigat meritat“, a spus Poenaru.

Antrenorul UTA-ei a vorbit și despre penalty-ul ratat de Postolachi. În loc să își certe atacantul, Poenaru a preferat să îl consoleze și să nu arunce vina înfrângerii pe fotbalistul moldovean.

„E normal să îl consolez pe Postolachi. Este un jucător tânăr, îi lipsește maturitatea. Ratează atacanții mari, nu putem să îl găsim pe el vinovat. Eu sunt principalul vinovat“, a afirmat Ilie Poenaru.

Acesta a mai spus că dacă nu vor fi eliminate greșelile din jocul echipei vor fi „probleme“.

„Când vom face așa și vom fi mai concentrați, nu vor mai apărea asemenea greșeli. Imediat după gol, am avut o reacție, dar nu ne-am creat mai multe situații. Totul a fost întârziat, în doi timpi, și de aici și rezultatul final. A fost o deplasare lungă și obositoare, dar nu trebuie să ne găsim scuze. Nu avem scuze pentru acest rezultat.

Ma interesează ce se întâmplă în campionat, vom vedea ce se întâmplă în Cupă. Vom trata serios și vom juca pentru a încerca să ajungem departe”, a declarat Ilie Poenaru la finalul meciului de la Ovidiu.

Farul Constanţa şi-a consolidat poziţia de lider al Superligii de fotbal, după ce a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, la Ovidiu, în etapa a 12-a.

Superliga. Farul Constanța – UTA Arad 2-0

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.