Ziarul electronic al arădenilor

Igaș întreabă conducerea PNL: „Este albă sau este neagră situația de la Arad?“

Constantin Traian Igaş, fost senator de Arad și ministru al Administrației și Internelor, acuză, prin intermediul unei scrisori deschise, că în filiala judeţeană PNL Arad există o stare de „neîncredere şi tensiune”.

De asemenea, Igaș susține că persoanele din conducerea centrală a partidului nu ar avea „curaj şi fermitate” să invalideze alegerile din primăvară, în urma cărora Gheorghe Falcă a redevenit preşedintele organizaţiei, deşi o contestaţie depusă de lideri judeţeni privind organizarea scrutinului intern fusese admisă la vremea respectivă.

Într-o scrisoare deschisă dată publicătăţii luni, Igaş atrage atenţia asupra unor tensiuni care ar exista în PNL Arad din cauza neintervenţiei conducerii centrale pentru a se organiza din nou alegeri pentru conducerea filialei.

Scrisoarea este adresată „colegilor liberali, domnului preşedinte Ludovic Orban şi domnului Daniel Buda” şi începe cu sintagma „Boală lungă, moarte sigură”, care ar caracteriza organizaţia judeţeană a partidului.

„«Boală lungă, moarte sigură», este cuvântul de ordine în filiala noastră!!!
Cunoașteți cu toții faptul că alegerile din filiala noastră au fost organizate fără respectarea statutului și a regulilor de bun simț care trebuie să ne călăuzească pe toți cei care dorim sa facem politică!

Deși există o contestație depusă și un răspuns la această contestație prin care se recunoaște faptul că statutul a fost călcat în picioare, lucrurile stau «înțepenite» din lipsă de curaj și fermitate a decidenților de la centru!!!

Dragi colegi decidenți, este albă sau este neagră situația de la Arad!!?? A trecut mai bine de jumătate de an de când bâjbâiți prin întruneric, timp în care am mai pierdut o primărie, am mai pierdut câțiva membri marcanți pentru organizația noastră și, ce este si mai grav, starea în care ne aflăm îi face pe unii aleși locali, și nu numai să privească cu interes spre alte zări!!!

Sentimentul de neîncredere și tensiune din interiorul filialei va fi decontat la următoarele competiții electorale, iar voi veți fi părtași în condițiile în care tolerați încălcările de statut!!!

Invalidând alegerile din primăvară dați o șansă filialei să se reconstruiască pe principii mai sănătoase!!!“, se arată în scrisoarea semnată de Constantin Traian Igaș.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.